Projectingenieur

Geplaatst op 29 oktober 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectingenieur zal je samen met de process- en salesingenieur technische installaties ontwerpen. Dit zijn 3D-tekeningen, P&ID,… Na het goedkeuren van de offerte volg je de productie op, koop je verschillende componenten aan en begeleid je de plaatsing van de installatie op de werf. 

Functie eisen

Wat willen we in jou als projectingenieur terugvinden:

  • Je hebt een hoger diploma in een technische richting
  • Je kan 3D ontwerpen maken in SolidWorks of Inventor
  • Je werkt graag zelfstandig
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je hebt een commerciële feeling

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als EPlan tekenaar, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële luchtbehandelingsinstallaties. Hierbij houden ze steeds rekening met de geldende lozingsnormen zodat er geen schade wordt toegebracht aan de omgeving. Ze bouwen steeds installaties die beantwoord aan de noden en eisen van de klant.

Men biedt jou als EPlan tekenaar een uitgebreide functie binnen een open en familiale werkomgeving waar je op termijn steeds meer verantwoordelijkheden kan opnemen. Dit alles wordt uiteraard aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com