Projectingenieur

Geplaatst op 31 oktober 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur organiseer jij de werven. Je bestelt tijdig nodige materialen en coördineert de werkplaats. Hierbij volg je de kwaliteit nauwgezet op. Doorheen het project stel je een projectdossier en veiligheidsdossier op.

Functie eisen

Wat willen we in jou als projectingenieur terugvinden?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan goed overweg met Autocad en Ms Office
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je durft de handen uit de mouwen steken

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij het team kan versterken als projectingenieur, is actief in de industriële filtratietechnieken. Hierbij kunnen ze zowel vaste als vloeibare stoffen filteren tot niet schadelijke producten.

Men biedt jou als projectingenieur een zeer gevarieerde en uitdagende job binnen een bedrijf waar zelfstandigheid en ondernemingszin typeert. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, 12 dagen extra verlof bovenop de 20 wettelijke verlofdagen, maaltijdcheques, ecocheques,…

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com