Projectingenieur industriële water/lucht- behandeling

Geplaatst op 13 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat vanaf de ontwikkelingsfase in voor de uitwerking en levering van installaties voor klanten, en dit in de water of luchtbehandeling. Je staat in voor het ontwerp van deze installaties, alsook de opvolging van de productie, het aankopen van de nodige materialen. Daarnaast zorg je ook voor de opvolging van de werf, hiervoor biedt je begeleiding op de werf. Tot slot zorg je voor de dienst na verkoop waar je zorgt voor het correct indienststellen van de installatie en de begeleiding van de klant hierrond.

Functie eisen

  • Opleiding in elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt kennis van ontwerpsystemen, liefst SolidWorks
  • Je bent een zelfstandige, enthousiaste teamspeler

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling van waterbehandelingsinstallaties. Ze maken deze installaties op maat van de klant waardoor de projecten steeds erg afwisselend zijn. Hun werksfeer wordt gekenmerkt door een onderling zeer goede werksfeer tussen de collega's, korte communicatielijnen en een familiale werkomgeving.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com