Projectingenieur HVAC

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als projectingenieur sta je in voor de voorbereiding van het project, met name de planning, budgettering,... Tijdens het project zorg je voor de opvolging, dit houdt zowel de follow-up van de werken als de controle van de plannen, on-site opvolgingen, deelname aan coördinatiebijeenkomsten van speciale technieken en dergelijke. Je zorgt voor een correcte opvolging van de planning en leidt het project in goede banen.

Functie eisen

  • Je hebt een technische opleiding
  • Ervaring met AutoCAD, Revit is een grote troef
  • Je bent communicatief, een echte teamplayer

Over het bedrijf

Een super leuk en gerenommeerd bedrijf actief in Oost- en West-Vlaanderen, dat is waar je terecht komt! Niet enkel je collega's zijn nauw met jou betrokken, ook de zaakvoerder is steeds aanwezig en zal altijd het nodige doen om jou een persoonlijk én professioneel ontwikkelingsplan voor te schotelen met doelstellingen en opleidingen op maat van jouw wensen, ambities, ervaring en huidige functie. Jouw functie biedt voldoende variatie en mogelijkheid tot eigen inbreng bij de uitvoering van jouw projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com