Projectingenieur automatisatie

Geplaatst op 16 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

De project engineer houdt zich bezig met de pre-engineering van een ontwerp via Eplan en AutoCad. Jouw taak is ook de verwachte kosten berekenen en opmaken van offertes. Het bepalen van materialen en de hoeveelheid personeel dat er nodig is voor de uitvoering van het project behoort tot jouw takenpakket. Jij controleert ook de technische berekeningen. Voor de uitvoering van het project werk je samen met de projectleider.

Functie eisen

Wat zoeken we in een projectingenieur automatisatie:

  • Een hoger technisch diploma elektromechanica / elektriciteit/ elektrotechnieken
  • Een eerste werkervaring is een must
  • Automatisatie van gebouwen heeft geen geheimen voor jou
  • Je bent planmatig en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent een planmatig persoon dat oog heeft voor nauwkeurigheid
  • Kennis van MS Office, Eplan en Autocad is een pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant gelegen te West-Vlaanderen is internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten,...).

Als je voor deze fantastische functie kiest kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien. Deze functie wordt aangevuld met een marktconform loon op basis van jouw ervaring en mooie extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com