Projectingenieur automatisatie

Geplaatst op 14 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectingenieur ben jij enerzijds verantwoordelijk voor het ontwerp van PLC-automatisering, het opvolgen van de elektrische schema's en het voorbereiden en opvolgen van bestellingen.

Anderzijds zal jij samen met jouw team instaan voor de programmatie en inbedrijfstelling van projecten.


Hoe zal een project er voor jou uitzien?


Nadat de sales engineer een aanvraag krijgt zal jij samen met de projectmanager de aangeboden offerte analyseren. Nadat alle concrete zaken zijn besproken zal je jouw team ondersteunen bij het opstellen van elektrische schema's. Ondertussen zal je meewerken aan de studie van alle berekeningen (i.v.m. veiligheid, kabels,...) en zal je hiervan een systeemdossier samenstellen. Vervolgens zal jij de nodige klantendocumentatie voorbereiden en opstellen. Indien er tussentijdse vergaderingen worden gehouden ben jij hier steeds actief in betrokken. In de loop van het project houd je nauw contact met de projectmanager en de klant.

Functie eisen

Bij voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma met kennis/ervaring van PLC's en elektrische schema's. Je bent analytisch ingesteld en weet hoe je een team kan begeleiden, motiveren en aansturen. Omdat onze klant internationaal actief is ben je bereid om sporadisch naar het buitenland te reizen voor een korte periode.

Over het bedrijf

Onze klant gelegen te West-Vlaanderen is internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten,...).


Als je voor deze fantastische functie kiest kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien. Deze functie wordt aangevuld met een marktconform loon op basis van jouw ervaring en mooie extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com