Project manager zonnepanelen

AUG 05
Gent Flex Master / PHD
04.09.2019 100241897
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en installeert hoogtechnologische technologieën op vlak van hernieuwbare energie. Je komt terecht bij een familiaal bedrijf, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je wordt steeds nauw betrokken bij de strategie van het bedrijf en inzet wordt beloond! Aangezien je in een kleiner en familiaal bedrijf terechtkomt wordt er ook steeds rekening gehouden met de persoonlijkheid en matching in het team. De gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie voel je in deze KMO bij iedereen. Door de afwisselende en uitdagende projecten is ook geen enkele dag saai, WHOOHOO! Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een project manager, zodat het bedrijf naar nog een hoger niveau kan getild worden!

Over de functie

Je functioneert als spilfiguur tussen de CEO en verschillende projectleiders. Je bepaalt samen met de CEO verschillende te behalen doelstellingen en verbeteringen binnen het bedrijf. Daarbij ga je onder andere marktonderzoeken behandelen, waarbij je nieuw aan te boren markten bepaalt en/of de lancering van nieuwe producten. Voor de technische haalbaarheid steun je ook sterk op de projectleiders. Samen gaan jullie de theoretische ideeën ook uitrollen naar praktisch haalbare producten. Jouw rekenkundige vaardigheden komen ook sterk van pas om de financiële haalbaarheid na te gaan. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma of handelsingenieur / TEW / handelswetenschappen

·        Met voorkeur beschik je reeds over technische ervaring in de hernieuwbare energie of over business development/project management. Jonge, gedreven en gemotiveerde pas afgestudeerden komen ook in aanmerking met de juiste motivatie!

·        Binnen een gedreven en ambitieuze sfeer voel jij je als een vis in het water!

·        Je hebt een passie voor hernieuwbare energie

·        Je kan niet wachten om het bedrijf naar het volgend niveau te tillen!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job