Project manager elektriciteit

JUN 20
Gent Flex Bachelor
31.08.2019 100191065
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op de markt op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten klasse 8 voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 


Ter ondersteuning van hun team zijn ze momenteel op zoek naar een ervaren projectleider die de overstap wil maken naar project management.


Over de functie

Je hebt reeds enkele jaren als projectleider elektriciteit gefunctioneerd en kijkt nu uit om het management gedeelte van de projecten meer op jou te nemen. Projectleiding over de elektrische projecten toegespitst op de bouwsector (klasse 8) is geen vreemd begrip meer voor jou. Van begin tot oplevering ben jij steeds betrokken geweest bij de projecten. Als project manager ga je meer de coördinerende functie innemen over de projecten. Je begeleidt, coördineert en coacht de verschillende projectleiders met hun projecten. Je neemt ook beslissingen over de samenstelling van de teams (projectleiders, tekenaars, projectingenieurs, calculators, werfleiders, ploegbazen, …). Over ieder van hun functioneer jij ook als aanspreekpunt. Je wordt ook nauw betrokken bij de aanwerving van nieuwe teamleden. Je draagt de eindverantwoordelijkheid over het behalen van deadlines, financiële budgetten en kwaliteit. Deze quota laat je ook doorsijpelen naar jouw team, zodat er volop samen voor wordt gegaan. Hierover rapporteer je aan de operations manager, waarbij behaalde deadlines worden besproken, actiepunten worden gesteld en nieuwe doelen worden opgesteld!

Functie eisen

-    Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als projectleider elektriciteit klasse 8 (ziekenhuizen, industrie, rusthuizen, grote appartementsgebouwen,…). Ervaring in midden- en/of hoogspanning is een groot pluspunt.

-    Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling

-    Je hebt reeds de technische en financiële haalbaarheid van projecten opgesteld

-     Communicatie naar hoog management niveau schrikt jou niet af

-    Deadlines en quota’s geven jou een extra zetje in de rug

-    Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

-    Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen

-    Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job