Project manager bouwheer

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Master / PHD

Over de functie

Jij neemt de effectieve start tot einde van het project op jou. De communicatie tussen architect, studiebureau, overheid, … loopt dan ook via jou. Daarbij wordt er samen het voorontwerp, bouwaanvraag, uitvoeringsdossier bepaalt. De effectieve aanbesteding en opvolging van het project neem jij ook onder jouw hoede. Daarbij waarborg jij de visie en kwaliteit van de projectontwikkelaar. 

Functie eisen

·        Je bent een industrieel ingenieur bouwkunde, aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring als project manager

Over het bedrijf

Bij deze bouwheer staat prestige, kwaliteit en klantenservice voorop. Ze ontwikkelen dan ook residentiële projecten met de nadruk op esthetiek, duurzaamheid en innovatie. Massaproductie is dan ook niet aan hun besteed. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com