Project ingenieur piping

JUN 12
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
12.07.2019 100156767
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiale KMO dat uitgegroeid is tot een bekende speler op de markt. Ze behandelen klasse 8 projecten op vlak van HVAC en piping. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

What’s in it for you?

·        Een begeleiding op maat, waarbij je ondersteund wordt door ervaren tekenaars, werfleiders en projectleiders

·        Een waaier van activiteiten, waarbij je verschillende soorten omgevingen leert kennen

·        Technische uitwerking en projectopvolging

·        Projectbehandeling van A tot Z

·        Afwisseling tussen bureau en werf

·        Een goedlachse sfeer met een persoonlijke begeleiding

·        Een vast contract van onbepaalde duur

·        Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een wagen 

Over de functie

Als project ingenieur piping werk je hoogkwalitatieve projecten uit voor verschillende sectoren. Deze projecten kunnen uitgewerkt worden voor de (petro)chemische of voedingssector, maar kunnen ook toegepast worden in de HVAC-sector. Het project wordt behandeld van (pre-)engineering tot onderhoud. Als projectingenieur piping werk je voornamelijk het project technisch en financieel uit. Jij bepaalt daarbij de materialen, producten en systemen en trekt dit ook door naar het selecteren van de juiste leveranciers. Je onderhandelt met de leveranciers over aankoopprijzen en levertijden. Een creatieve ingesteldheid mag hierbij zeker aanwezig zijn, zodat de optimale uitwerking steeds aanwezig is. (Sterkte)berekeningen en ontwerp triggeren jou juist, zeker met de aanvulling van project- en werfopvolging. Je ondersteunt daarbij nauw de projectleider en behoudt ook affiniteit met de werf. Door de afwisseling van sectoren doe je zowel een brede ervaring als een diepe ervaring op. 

Functie eisen

Wie ben jij?

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica

·        Je beschikt over minimum een eerste ervaring in piping

·        Je hebt een interesse in de mechanische zijde, maar vult dit graag aan door zowel in de procesindustrie als in de bouwsector betrokken te worden

·        Je kan je perfect vinden in de familiale en goedlachse sfeer van het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job