Project ingenieur HVAC

Geplaatst op 23 oktober 2019

Antwerpen Project Sourcing Master / PHD

Over de functie

Als projectingenieur HVAC sta je in voor een gepland renovatieproject binnen een hoogtechnologische omgeving. Je verzorgt de renovatie van leidingen voor de nieuwe luchtgroepen. Dit alles vertrekt vanuit de studie tot de realisatie van de installaties. Als projectingenieur HVAC zorg je voor de opmaak van de lastenboeken en studiedossiers. Door de hoogtechnologische omgeving is het van groot belang dat alles vanaf begin correct verloopt. De huidige installaties zijn gedateerd en hebben nood aan een update met automatische sturingen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk over de door jouw gekozen contractoren. Na de studie volg je de werf op en zorgt dat alles volgens budget en planning verloopt. Kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats. Je zorgt voor een conforme oplevering en sluit het project mooi af.

Functie eisen

  • Master in een technische richting
  • Minstens 5 jaar ervaring met HVAC
  • Clean room ervaring is een plus
  • Communicatief sterk

Over het bedrijf

Een aanbod dat je volledig Whoohoo maakt!

Bij Whoohoo nemen we plezier in werk erg serieus. Daarom bieden wij jou:

  • een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is
  • een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt
  • de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching, training en een unieke ervaring

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36 vince.​wallaert@​be.​whoohoo.​com