Project ingenieur gebouwautomatisatie

Geplaatst op 22 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als project ingenieur behandel je de automatisatie en aansturing van HVAC-projecten. Je behandelt voornamelijk de grotere projecten (klasse 8: ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, universiteitsgebouwen, industrie, ...). Hierdoor kom je in aanraking met verschillende technieken en bepaal jij de aansturing van verschillende warmte- en luchttechnieken. Bij bepaalde projecten is er ook een aftakking naar gebouwbeheersystemen, waarbij je ook deze programmatie en visualisatie op jou neemt.

Functie eisen

Wat zoeken we in een project ingenieur gebouwautomatisatie:

  • Zowel pas afgestudeerden als mensen met ervaring komen voor deze functie in aanmerking. Er wordt steeds een interne opleiding voorzien, waarbij je een peter/meter toegewezen krijgt.
  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek / ...
  • Je hebt sterke interesse in automatisatie
  • Kennis van PLC. Reeds in aanraking gekomen met schneider control vormt een positief pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als project ingenieur, is een belangrijke speler in de HVAC toepassingen in de private en publieke sector. Men heeft een eigen studiedienst en kan alles van ventilatie, elektriciteit, loodgieterij en regeltechniek zelf uitvoeren. Zo heeft de klant één enkel aanspreekpunt wat de communicatie en opvolging bevorderd.

Men biedt jou als projectingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een uitdagende en afwisselende functie binnen een stabiel groeiend bedrijf die aandacht heeft voor zijn personeel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com