Project ingenieur energie

Geplaatst op 09 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als project ingenieur ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking van projecten, namelijk installaties bestemd voor de HVAC. Als je gebeten bent door conceptueel en detail denkwerk, vind je in deze functie helemaal jouw gading. Je werkt daarbij nauw samen met de design engineers en projectleider. De projectleider maakt een eerste schatting op van budgetten en deadlines. Binnen deze deadlines ga je samen met de design engineer het project gaan uitwerken. Je bepaalt en berekent daarbij ook de kost van het project, waaronder materialen en werkuren. Hierdoor ga jij de definitieve raming van het budget bepalen. Je krijgt daarbij voldoende steun van de projectleider. Je volgt dit project ook tijdens de uitvoering nauw op en houdt rekening met de nacalculatie van het project.

Door de combinatie van verschillende technieken en diepgaande expertise ontplooi jij je echt tot expert in het vakgebied. Zo blaas ook jij iedereen omver met jouw kennis!

Functie eisen

  • Je beschikt over een master elektromechanica of bachelor elektromechanica - klimatisatie. Diploma's in de richting van elektrotechniek komen ook in aanmerking, mits een sterke interesse in het mechanische.
  • Je beschikt met voorkeur over een eerste relevante ervaring (in HVAC of als projectingenieur in machinebouw / piping)
  • Je hebt een passie voor conceptueel ontwerp en uitwerking van projecten
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft een diepgaande expertise opgebouwd in de oplossing van energievraagstukken. Dit werken ze uit voor verschillende bedrijven, waaronder bedrijven actief in de voedingssector, chemie, textiel, automotive,... Het bedrijf behandelt de (pre-)engineering, installatie en service. Hun klantgerichtheid is hun prioritaire focus. Ze staan er dan ook om bekend om 24/7 beschikbaar te zijn. Ieder projecten werken ze ook op maat uit van de klant.


Hun aanbod:

  • vast contract van onbepaalde duur
  • aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • bedrijfswagen
  • hospitalisatie- en groepsverzekering
  • reële doorgroeimogelijkheid naar projectleider
  • intern opleidingsprogramma en sterke begeleiding

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com