Project ingenieur elektriciteit

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als project ingenieur elektriciteit werk jij samen met de andere ingenieurs (mechanisch, bouwkunde, ...) aan het project. Jij bent daarbij volledig verantwoordelijk voor het elektrische luik, met ondersteuning van de lead project engnieer. Het technische luik wordt gecombineerd met een strategische visie. Aangezien jij verantwoordelijk bent voor het engineering gedeelte, ga jij ook strategisch op zoek naar oplossingen binnen de gestelde deadlines en budget. Je maakt de offertes op en voert discussies met leveranciers. Je neemt actief deel aan werf- en projectvergaderingen en blijft ook sterk betrokken tot de werf.

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou:

  • Je beschikt over een bachelor of master elektrotechniek of elektromechanica
  • Je beschikt reeds over relevante ervaring als projectingenieur of projectleider
  • Je hebt interesse in BIM-software en berekeningen
  • Je hebt een brede interesse

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als project ingenieur elektriciteit, is gespecialiseerd in maatwerk in de industrie. Van stapelsystemen en transportbanden tot verpakkings- en andere verwerkingssystemen. Ze kunnen zowel bestaande machines ontmantelen, verplaatsen en moderniseren alsook nieuwe installaties plaatsen voor een efficiëntere werking.

Men biedt jou als project ingenieur elektriciteit, naast een aantrekkelijk salarispakket, een vlakke bedrijfscultuur waar jij de nodige begeleiding en opleiding krijgt om een expert in jouw vak te worden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com