Project ingenieur elektriciteit

Geplaatst op 12 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als project ingenieur elektriciteit werk jij samen met de andere ingenieurs (mechanisch, bouwkunde, ...) aan het project. Jij bent daarbij volledig verantwoordelijk voor het elektrische luik, met ondersteuning van de lead project engnieer. Het technische luik wordt gecombineerd met een strategische visie. Aangezien jij verantwoordelijk bent voor het engineering gedeelte, ga jij ook strategisch op zoek naar oplossingen binnen de gestelde deadlines en budget. Je maakt de offertes op en voert discussies met leveranciers. Je neemt actief deel aan werf- en projectvergaderingen en blijft ook sterk betrokken tot de werf.

Functie eisen

  • Je beschikt over een master elektrotechniek of elektromechanica
  • Je beschikt reeds over relevante ervaring als projectingenieur of projectleider
  • Je hebt interesse in BIM-software en berekeningen
  • Je hebt een brede interesse

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com