Project ingenieur E&I

Geplaatst op 12 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als E&I engineer behandel je de meet- en regeltechniek alsook de automatisatie van projecten in de process industrie. Concreet zijn deze projecten toegepast binnen de chemie, farma en voedingssector. Je komt daarbij in aanraking met verschillende sectoren, alsook verschillende toepassingen en wetgevingen. Doordat het bedrijf voornamelijk de fijnere projecten behandelen, is kwaliteit hierbij een noodzakelijkheid. Je behandelt project gaande van 3 à 5 miljoen tot 1 miljard.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de chemische of farmaceutische industrie op vlak van (proces) automatisatie
  • Je bent gedreven en ambitieus
  • Je hebt reeds ervaring met people en project management 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationale speler, verdeelt in verschillende business units. De business units zijn gelegen regio Brugge en Antwerpen. Alhoewel je deel uitmaakt van een bekende speler, heb je door de business units toch een familialer gevoel. Je bent hierbij absoluut geen nummer binnen het bedrijf. Ze hebben in de sector ondertussen een gevestigde waarde opgebouwd, voornamelijk in de sectoren van pharma en voeding (inclusief brouwerijen). Het bedrijf behandelt totaalprojecten op vlak van piping en procesautomatisatie. Voornamelijk de fijnere piping, proces en procesautomatisatie komen hierbij aan bod.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Uitdagende en unieke projecten binnen de proces- en metaalindustrie

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        Wagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Groeps- en hospitalisatieverzekering

·        Opleidingstraject op maat

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com