Project engineer automotive

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als project ingenieur sta je in voor het project van A tot Z. Op maat van de klant werk je het conceptueel ontwerp uit, maak je offertes op en rol je het project uit op vlak van technische en financiële aspecten tot effectieve oplevering. Je bent daarbij de spilfiguur tussen de klant en de engineering afdeling. De verantwoordelijkheid over het project ligt volledig bij jou, waarbij je afstemt met de leveranciers over de levering van materialen en de onderaannemers aanstelt op de werf.

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica en een eerste relevante ervaring

·      Je bent gepassioneerd door machinebouw en de automotive sector

·      Je staat open voor buitenlandse verplaatsingen tot 50%

·      Je stuurt jouw team aan, waarbij je ze kan motiveren en coachen

·      Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·      Je hebt een commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com