Process engineer

JUL 05
Gent Flex Bachelor
04.08.2019 100129206
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiale multinational! Ze behandelen het volledige proces, van verkoop tot levering. Ze werken op maat van de klant. Ze produceren ecologische verpakkingen en werken ook continu aan een beter maatschappelijk verantwoord beleid. Om ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemer te garanderen, wordt er een doorgedreven opleiding aangeboden. 

Over de functie

Word de drijvende kracht achter de optimalisatie van complexe productieprocessen!

Als process engineer ben jij verantwoordelijk voor de volledige optimalisatie van de productieprocessen. Je past dan ook jouw kennis van 6 sigma hierop toe. De volledige coördinatie en implementatie van deze projecten neem jij op jou. Je werkt daarbij nauw samen met de plant manager, operators en techniekers. Complexe problemen aanpakken met innovatieve en vernieuwende ideeën spreekt jou aan! Je ziet jou helemaal passen binnen een ecologische productieomgeving. Je houdt dan ook graag rekening met een maatschappelijk verantwoord beleid binnen jouw procesoptimalisatie.

Functie eisen

Je hebt een hoger technisch diploma met enkele jaren ervaring binnen de machinebouw of productieomgeving.

6 sigma klinkt jou niet vreemd in de oren. Liefst heb je hierin al ervaring of heb je een sterke motivatie om jou hierin te verdiepen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job