Preventieadviseur niveau 2

JUN 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
06.07.2019 100207314
Solliciteren

Over het bedrijf

Heeft preventie en veiligheid geen geheimen voor jou en ben jij gebeten door installaties in de wereld van techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij nu zoeken.

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een preventieadviseur niveau 2 om hun team in Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering en een attest van preventieadviseur niveau 2. Goed ontwikkelede administratieve en communicatieve skills vormen zeker een meerwaarde.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen. 

Over de functie

Als preventieadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt op de werkvloer in verband met veiligheid en preventie. Je zoekt telkens uit waar het veiliger kan en werkt hiervoor ook een plan uit. Je zorgt dat alle procedures in verband met veiligheid en preventie nageleefd worden. Dit ga je ook telkens gaan controleren op de werven. Je brengt hiervan verslag uit aan de manager van het bedrijf. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

-    Een attest preventieadviseur niveau 2

-    Administratief en communicatief heel sterk

-    Kennis van MS Office

-    Goede voorkennis van VCA

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job