PLC Software Engineer

Geplaatst op 22 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als PLC programmeur schrijf je de software op maat van de klant. Je analyseert hun noden en denkt na over de manier waarop deze wensen geïmplementeerd kunnen worden. Technische creativiteit is dus zeker een plus in deze job. Naast het schrijven van de software, ga je ook bij de klant ter plaatse voor de installatie van de software en hardware. Deze verplaatsingen kunnen zowel in het binnenland als in het buitenland gebeuren. Tot slot stel je de nodige documentatie op voor het project.

Functie eisen

  • Bachelor of master in een technische richting
  • Ervaring met PLC is een plus, maar geen must
  • Opdrachten in het buitenland schrikken jou niet af

Over het bedrijf

Onze klant specialiseert zich in systeemintegratoren op vlak van automatisatie. Hiervoor kijken ze naar de noden en het budget van de klanten en bieden ze oplossingen op maat. Hun focus ligt op industriële automatisering en de automatisatie van dit productieproces. Ze voorzien optimalisaties, robotica, nieuwe installaties... Dit steeds met de focus op veiligheid en klantvriendelijkheid. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een dynamische sfeer. Je komt terecht in een jong team met een vlotte onderlinge communicatie, ze voorzien ene goede begeleiding bij opstart en bieden uitdagende projecten bij meer ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com