PLC-Programmeur

Geplaatst op 15 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als PLC-programmeur sta je in voor de gehele programmatie van zowel individuele machines als volledige productielijnen. Hiervoor werk je nauw samen met de mechanische ontwerpingenieurs. Jij staat in voor het vertalen van hun plannen naar concrete automatisatieplannen en het programmeren van de software hierover. Je stuurt daarnaast ook een team van elektrisch tekenaars aan. In geval van technische problemen, storingen of moeilijkheden, ga je pro-actief op zoek naar oplossingen. Hier komen ook verplaatsingen bij de klanten aan te pas, zowel in binnen- als buitenland.

Functie eisen

  • Je hebt bij voorkeur een master in elektromechanica
  • Je bent bereid tot binnen- en buitenlandse verplaatsingen
  • Je bent klantgericht en je hebt leidinggevende skills

Over het bedrijf

Deze KMO met een groot groeipotentieel is op zoek naar enthousiaste medewerkers om hun team te versterken. Hun core business is machineconstructie en hier hebben ze al ruim 40 jaar ervaring in. Ze maken maatwerk voor hun klanten in verschillende sectoren. Hun specialiteit ligt voornamelijk in vlas en glastuinbouw. Hierin maken ze geautomatiseerde installaties en voorzien ze steeds kwalitatieve totaalprojecten. De onderlinge communicatie is nog steeds die van een familiebedrijf, namelijk korte communicatielijnen en een directe aanpak.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com