PLC programmeur

Geplaatst op 25 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als PLC programmeur ben jij het brein van de machine. Je zoekt naar het beste besturingstechniek zowel op technisch als commercieel vlak. Je ontwerpt, configureert, test en implementeert het besturingssysteem. Je bent verantwoordelijk of het besturingssysteem binnen de machine past en past het aan indien nodig.


Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou als plc programmeur:

  • Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica, elektriciteit of mechanica
  • Je hebt een neus om problemen op te lossen
  • Je weet van aanpakken en vliegt er direct in
  • Programmeren heeft geen geheimen voor jou

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als plc programmeur, is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in de industriële automatisatie. Zij ontwikkelen, naast een persoonlijke vertrouwensband met hun klanten, software voor het aansturen van machines en installaties.

Men biedt jou als plc programmeur een gevarieerde functie. Je komt terecht in een toffe en open werksfeer waar je wordt begeleid en opgeleid zodat je een expert kan worden in jouw vak.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com