PLC programmeur

JUN 24
West-Vlaanderen Flex Bachelor
24.07.2019 100176065
Solliciteren

Over het bedrijf

Werk jij graag zelfstandig en heb je een goed gevoel voor programmeren? Dan ben jij de geknipte persoon dat we zoeken!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf waar jij centraal staat. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en programmeren van besturingssystemen van machines. Dit komt door hun jarenlange expertise en ervaring. Momenteel zijn ze op zoek naar een PLC programmeur dat een hoger technische opleiding elektromechanica/elektrotechniek bezit en een eerste ervaring als programmeur heeft. Door jouw grote interesse als programmeur en de interne opleidingen verwachten ze van jou en jouw team een perfect afgewerkt besturingssysteem. Dit doe je door nieuwe besturingssystemen te ontwerpen of storingen op te sporen van bestaande systemen. Dit bedrijf geeft voldoende ruimte om zelfstandig te werken en de ruimte om jouw ideeën te kunnen uitwerken. Doordat dit bedrijf nog elke dag groeit kan je jezelf ook doorgroeien in dit bedrijf. Het bedrijf is momenteel ook aan het uitkijken voor een nieuw gebouw waardoor je terecht komt in een moderne omgeving. Jouw ideeën en harde werk worden uiteraard ook beloond met een competitief loon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Over de functie

Als PLC programmeur sta je in voor de programmatie van machine en dit vanaf het begin tot het eindproduct. Hierbij hou je rekening met de uit te voeren taken van de klant.

Je volgt een opleiding samen met een ervaringsdeskundige waardoor jij alle kneepjes van het vak leert kennen en zo uitblinkt in jouw job. Je ontwerpt, programmeert en test nieuwe PLC systemen. Anderzijds spoor je storingen op of lokaliseert storingen in een besturingssysteem dat alreeds ontworpen is. Na jouw opleiding kan jij van start als volwaardig programmeur en kan jij zelfstandig machines uittesten.

Als PLC programmeur doe je dit zowel binnen in het atelier als op verplaatsing.

Functie eisen

-    Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma elektromechanica of elektrotechniek

-    Een eerste werkervaring als programmeur is een troef

-    Buitenlandse verplaatsingen schrikken jou niet af

-    Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

-    Zelfstandig werken vormt voor jou geen probleem

-    Je bent iemand dat weet van aanpakken!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job