Ontwerpingenieur

Geplaatst op 06 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als ontwerpingenieur sta je in voor het mechanische ontwerp van nieuwe machines en de verbetering van de bestaande machines. Daarnaast hou je het productieproces in de gaten en biedt de nodige technische ondersteuning indien nodig.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting
  • Je kan vlot overweg met Solidworks
  • Je bent een teamplayer

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de machinebouw. Ze richten zich hierbij voornamelijk op industrialisatie en werken hierbij robotsystemen uit. Ze werken het idee van een klant volledig uit en staan in voor het uittekenen, het plaatsen, het testen... Binnen de job krijg je veel zelfstandigheid. Je komt terecht in een KMO die sterk inzet op de ontwikkeling van zijn medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com