Ontwerpingenieur machinebouw

Geplaatst op 04 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als ontwerpingenieur sta je in voor het mechanische ontwerp van nieuwe machines en de verbetering van de bestaande machines. Samen met je team werk je op basis van de wens van de klant een mechanisch ontwerp uit. Daarnaast hou je het productieproces in de gaten en biedt de nodige technische ondersteuning indien nodig. Tijdens de oplevering bij de klant sta jij klaar voor de nodige technische ondersteuning.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je hebt kennis van Solidworks
  • Een eerste ervaring is een plus, geen must!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de machinebouw. Ze richten zich hierbij voornamelijk op industrialisatie en werken hierbij robotsystemen uit. Ze werken het idee van een klant volledig uit en staan in voor het uittekenen, het plaatsen, het testen... Binnen de job krijg je veel zelfstandigheid maar wordt je ondersteunt door collega's indien er vragen of moeilijkheden zijn. Je komt terecht in een KMO die sterk inzet op de ontwikkeling van zijn medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com