Ontwerper

Geplaatst op 05 september 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Jij geeft vorm aan complexe infrastructuurwerken.


Door de complexiteit en het nichewerken staat het bedrijf open voor verschillende profielen. Belangrijk is wel dat je technische installaties gaat ontwerpen in 2D en 3D binnen infrastructuurprojecten. Dit houdt onder andere bruggen, sluizen, tunnels, maar ook signalisatie bij spoorwegen, rivieren en wegen in.

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het beheer van de modellen en de bijhorende tekeningen. je volgt hierbij de richtlijnen uitgezet door de verschillende projectingenieurs.
  • Je neemt deel aan projectvergaderingen met de projectingenieurs en klanten. Hierbij geef je ook duiding van jouw modellen.
  • Door de afwisselende projecten denk je steeds opnieuw mee aan een gepaste aanpak.
  • Je werkt zelfstandig, waarbij je zelf jouw agenda bepaalt, maar er ook nauw overleg is met de andere teamleden.

Functie eisen

  • Met voorkeur beschik je over een bachelor elektromechanica
  • Je beschikt over een goede kennis AUTOCAD. Revit / Tekla / Civil 3D vormen een groot pluspunt. Voor deze programma's wordt er sowieso een interne opleiding voorzien.
  • Je hebt ook voor detail en hebt een goed technisch inzicht

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com