Offshore Project Engineer

JUL 05
Antwerpen Flex Bachelor
05.09.2019 100181556
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een marktleider in een niche van de Offshore industrie met een uitstekende reputatie als gespecialiseerde partner in ‘heavy lifting and transportation’ ten behoeve van de realisatie van diverse offshore projecten.

Kenmerkend voor de cultuur van het bedrijf is de combinatie van vakmanschap, commercieel denken en resultaatgerichtheid.

Over de functie

Je wordt als Project Engineer verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle benodigde engineering en de bijbehorende procedures en de aansturing van onder andere externe engineering bureaus en de tekenaar. Dit doe je conform gemaakte afspraken en richtlijnen (Contract, QHSE en kwaliteitsnormen).

Eveneens kan je ook ingezet worden bij het tender departement voor het opmaken van prijscalculaties en het onderzoeken van technische oplossingen

Functie eisen

Onze ideale kandidaat voor deze vacature is een Project Engineer, die over tenminste 1-3 jaar relevante ervaring beschikt. Zo heb je kennis opgedaan in de ‘heavy lift industrie’ of Offshore industrie, waarbij je aantoonbaar in staat bent om zelfstandig de werkzaamheden te begeleiden en succesvol uit te voeren. Je bent in het bezit van een technische Je beschikt over een praktische ingesteldheid en kennis van verschillende calculatie (rigging / motion analyses / mooring) en teken programma’s.De standplaats in Antwerpen gelegen. Echter ben je wel bereid te reizen indien nodig.
Tot slot kom je als professional het beste tot jouw recht in een kleine slagvaardige omgeving, waarin je met diverse personen multidisciplinair te werk kunt gaanopleiding (Bachelor niveau/HTS/), bij voorkeur met een specialisatie in werktuigbouw of maritiem.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job