Meewerkend werfleider automatisatie

Geplaatst op 26 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als rechterhand van de Project Manager sta je in voor de dagelijkse coördinatie en opvolging van één of mogelijks meerdere werven. Je geeft leiding aan een eigen team beheert hiervoor de planning, organisatie en veiligheid en staat in voor de kwaliteit. Daarnaast werk je mee met jouw team waardoor je snel kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. 

Functie eisen

Eisen:

  • Bachelor in een technische richting (mechanica of elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring
  • Minimaal 3 jaar ervaring als werfleider of in de machinebouw
  • Je bent bereid tot buitenlandse verplaatsingen
  • Taalvereisten: Nederlands met een goede kennis van Frans en Engels

Aanbod:

  • Aantrekkelijke verloning naargelang ervaring en skills met extralegale voordelen (zoals bedrijfswagen met tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en smartphone)
  • Internationale werkomgeving
  • Glijdende werkuren

Over het bedrijf

Onze klant gelegen te West-Vlaanderen is internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten...).

Als je voor deze fantastische functie kiest, kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten waar de medewerker steeds centraal staat. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com