Meet -en regeltechnieker

Geplaatst op 17 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als meet- en regeltechnieker zal je de dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken uitvoeren. Daarnaast werk je aan de registratie en rapportering in samenwerking met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden.

Je gaat helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen, maakt werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I en gaat zorgen voor de correcte implementatie.

Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten zal samen met het preventieve onderhoud zorgen voor een hoogstaande kwaliteit en optimalisatie van de werking.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een A2 diploma Elektromechanica, optie Meet- en Regeltechniek of een Bachelor Elektromechanica.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.
  • Je wilt graag werken in een industriële omgeving.
  • Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Relevante ervaring in meet- en regeltechniek of analysetechnieken is een groot pluspunt.

Over het bedrijf

Specialist en grote speler op de markt in onder meer industriële elektriciteit met honderden medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in België.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com