Mechanisch ontwerpingenieur automotive

JUN 20
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
31.08.2019 100173890
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de automotive sector op vlak van de engineering en productie van de productielijnen ter assemblage van de auto’s. Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking! Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Over de functie

Als mechanisch ontwerpingenieur sta je in voor het mechanisch ontwerp van de assemblagelijnen. Je wordt daarbij nauw ondersteund door een ervaren mechanisch ontwerpingenieur die jou de kneepjes van het vak leert. Door de uitdagende projecten kom je ook sterk in aanraking met de automatisatie en robotica van deze lijnen. Verschillende brainstormingsessies met de PLC-programmeurs komt dan ook regelmatig bij deze functie kijken. Je gaat het volledig mechanische gedeelte van het project gaan behandelen. Je start daarbij door samen te zitten met de verschillende klanten en zowel een technisch als financieel haalbaar project uit te werken. Zowel het conceptueel ontwerp als de detailtekeningen komen bij jou te liggen. Je behoudt ook steeds nauw contact met de productie, zodat je eventuele feedback kan integreren in jouw toekomstige projecten. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / mechanische energie / werktuigkunde / …

·        Je beschikt reeds over relevante ervaring

·        Je hebt leidinggevende capaciteiten

·        Je beschikt met voorkeur over ervaring met Inventor

·        Je brengt graag de verschillende technieken samen en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren.

·        Sporadisch reizen vormt voor jou geen probleem

·        Jouw passie voor conceptueel ontwerp combineer je met een creatieve mindset 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job