Mechanical production engineer

Geplaatst op 14 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanical production engineer stel je een productiepakket samen en zorgt voor de input van de gegevens in het ERP-systeem. Deze gegevens zijn van belang voor alle niveaus (aankoop, montage, magazijn, paint...). Je bepaalt de bewerkingsvolgorde en tijd en zorgt voor de opvolging van de planning. Indien er fouten of issues optreden, geef je feedback aan de verantwoordelijken.

Functie eisen

  • Bachelor Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) met een vijftal jaar relevante ervaring
  • Je hebt ervaring met Autocad
  • Je kan zelfstandig werken en je kan prioriteiten stellen


Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com