Mechanical Engineer

Geplaatst op 13 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanical engineer sta je in voor de uitwerking en de realisatie van mechanische ontwerpen van projecten. Dit wil zeggen dat je de inhoud van een project op mechanisch vlak opvolgt, je zorgt voor de tijdige doorstroom van de projecten en zoekt steeds verbetermogelijkheden. Je houdt rekening met opmerkingen van productie om de machine zo optimaal mogelijk te verwezenlijken.

Functie eisen

  • Bachelor in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Kennis van CAD, bij voorkeur Inventor
  • Je hebt een technische kennis van mechanica en machinebouw

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com