Mechanical designer

Geplaatst op 25 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanical designer sta jij in ontwerpen voor transportsystemen, machines en volledige lijnen. De projecten zijn dus veelzijdig en je ontwerpt ze in samenspraak met de klant. Je klaart de noden van de klant uit en komt tot een realistische, doeltreffende en financieel interessante oplossing. Je behandelt deze problemen niet alleen. Je wordt namelijk als mechanical designer bijgestaan door jouw collega's: projectingenieurs, ontwerpers, productie en sales engineers. Bij een moeilijkheid kijkt men samen en kan er door brainstorming tot de beste oplossingen gekomen worden.

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou als ontwerper:

  • Je hebt een bachelor of master elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / industrieel ontwerp
  • Je kan jezelf vinden in de aanwezige sfeer en teamwerk
  • Je bent resultaatgericht en verliest jouw doelen niet uit het oog

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw, specifiek prototype, bulkbehandeling en transportsystemen. Een directe, open en eerlijke communicatie heerst sterk binnen het bedrijf. Daarbij kan er sneller en kwalitatiever worden gewerkt. Ze beschikken over hun eigen ingenieursafdeling, eigen werkplaatsen en eigen montageteams! Er heerst een goede communicatie over de verschillende afdelingen heen. Je komt terecht in een familiebedrijf met de effectieve familiale sfeer! Kwaliteit, hoge standaarden, betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid worden hoog in het vaandel gedragen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com