Mechanical Design Engineer

Geplaatst op 31 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als design ingenieur word je betrokken in het gehele proces van het design, de productie, testen… Kennis over verschillende technische domeinen (zoals thermodynamica, elektriciteit en dergelijke) is dus belangrijk. Je werkt in een internationale context (ongeveer 10% reizen) waarbij je zowel met leveranciers als interne en externe klanten in contact staat.

Functie eisen

  • Master in mechanisch design
  • Kennis over verschillende ingenieursdomeinen
  • Een eerste ervaring in fijne machinebouw

Over het bedrijf

Het bedrijf is werkzaam in de machinebouw met een passie voor technologie. Hun toepassingen in atomaire coatinglagen zijn te vinden in allerhande toepassingen in het dagelijkse leven; het scherm van je smartphone, de ramen bij je thuis, zonnepanelen… Precisie en kwaliteit dragen ze hoog in het vaandel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com