Maintenance supervisor

Geplaatst op 26 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Maintenance Supervisor stuur je de Service Technician en de Mechaniekers aan. Je medewerkers gaan on-site om machines te reviseren bij de klant of indien een grondiger onderhoud vereist is-demonteren de machines zodat onderhoud of reparatie van de machine in de werkplaats kan gebeuren. Je zorgt voor een goed werkklimaat waarin de medewerkers gemotiveerd werken om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Functie eisen

Als Maintenance supervisor heb jij:

·        Een hogere opleiding elektromechanica, elektrotechniek

·        Ervaring in het aansturen van mensen

·        Een ruime theoretische technische kennis ook op het gebied van pomp techniek, hydrauliek en pneumatiek

·        Een rijbewijs B

·        Een goede kennis Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling

Over het bedrijf

Onze klant is marktleider in de Benelux voor het onderhoud, herstelling en revisie van alle elektrisch en mechanisch roterende machines. Dit bij hun klant ter plaatse of in één van hun vestigingen. Met meer dan 225 ervaren werknemers en een totale werkvloercapaciteit van 20.000m², is onze klant de perfecte partner om het onderhoud van klanten te verlichten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com