Kwaliteitsverantwoordelijke

JUN 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
06.07.2019 100187466
Solliciteren

Over het bedrijf

Kick jij erop om de kwaliteit van het proces te verbeteren en werk jij graag autonoom? Dan ben jij de persoon die wij nu zoeken!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in vinylvloerbekleding waar design en kwaliteit op de eerste plaats staat. Ze zijn alreeds 20 jaar op de markt en hebben klanten over gans de wereld. Momenteel zijn zij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met een productieomgeving is een pluspunt. Als Kwaliteitsverantwoordelijke draag je bij tot het kwaliteitsplan en stuur je de labomedewerkers en kwaliteitsmedewerkers aan.

Het bedrijf is gespecialiseerd in vinylvloerbekleding. In het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit waar hard werk ook beloond word!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, glijdende uren en zoveel meer! 

Over de functie

Als kwaliteitsverantwoordelijke ben je verantwoordelijke voor het continu verbeteren van het kwaliteitsproces. Dit doe je door preventief maatregelen te nemen en jouw team aan te sturen en op te volgen. Je noteert interne klachten en klantenklachten. Je volgt deze klachten verder op en je zorgt er samen voor met jouw team dat deze klachten worden weggewerkt. Hierbij rapporteer je aan de manager.

Functie eisen

-     Je hebt een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-     Een eerste ervaring in de productie is een pluspunt

-     Je weet van aanpakken en denkt oplossingsgericht

-     Je kan jouw team coachen en begeleiden

-     Je hebt een passie voor een productieomgeving

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job