Junior projectleider

Geplaatst op 29 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider sta je in voor de coördinatie van het volledige project, je voorziet de technische, financiële en commerciële opvolging. Je hebt het eerste klantencontact en bespreekt de eisen en noden van de klant. Zo zorgt voor een correcte offerte en nadien voorzie je ook de opmeting en plannen. In de uitvoeringsfase begeleid jij je team en spring je in op technisch vlak waar nodig. Je bent gedurende het gehele project het aanspreekpunt van de klant en stelt zijn tevredenheid voorop.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je bent een schoolverlater of je hebt een eerste ervaring in staalconstructies
  • Je bent overzichtelijk

Over het bedrijf

Onze klant uit West-Vlaanderen is actief in de staalbouw. Ze zijn een gedreven KMO die sterk aan groei bezig is. Zo hebben ze ruim 150 werknemers en breiden ze steeds uit. Ze voorzien constructies op maat van de klant en werken deze van A tot Z uit, dit kan ook op vlak van piping of design zijn. Daarnaast voorzien ze ook in mechanisch onderhoud. Ze voorzien een aangename werksfeer voor hun medewerkers die wordt gekenmerkt door open communicatie en samenwerking.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com