Junior Projectleider

Geplaatst op 24 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de HVAC binnen hotels en musea als junior projectleider.

Als junior projectleider bied je ondersteuning aan een ervaren projectleider. Je staat in voor de voorstudie en analyse van de lastenboeken. Je staat in nauw overleg met de projectleider en je communiceert met de leveranciers. Op deze manier zorg je ervoor dat de nodige materiaal tijdig op de werf staat. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Aalst. 

Functie eisen

Als junior projectleider beschik je over een hoger technisch diploma (master) of gelijk door ervaring. Bovendien worden er extra interne opleidingen voorzien.

Daarnaast beschik je over volgende kenmerken:

  • Passie voor HVAC en energieoptimalisatie
  • Commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid
  • Een kritische denkwijze met proactieve attitude


Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf die zich focust op totaalprojecten op het gebied van HVAC en elektriciteit. Qua projecten gaat het over een heel divers aanbod zoals: scholen, musea, hotels etc. Het team waarin je terechtkomt is heel gemotiveerd en familiaal. Je kan er bij iedereen terecht met je vragen en opmerkingen. Je krijgt een interne opleiding om jezelf te ontplooien op werkvlak. Er wordt enorm ingezet op doorgroeien binnen de organisatie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com