Junior projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Master / PHD

Over de functie

Als junior projectleider HVAC functioneer je als rechterhand van de projectleider. Je gaat hem daarbij op allerhande manieren gaan ondersteunen. Op deze manier leer je de volledige functie kennen op een praktische en diepgaande manier. Je behandelt de engineering van HVAC projecten voor ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, universiteiten, ... waaronder stookplaatsen, WKK, warmtepompen, ventilatie, luchtbehandeling, ... Je wordt ook nauw betrokken bij werf- en projectvergaderingen en leert nauw samenwerken met de werfleider. Na enkele maanden krijg je een eigen klein projectje toegewezen. Naar verloop van tijd behandel je grotere projecten en werk je nauw samen in team met een vaste werfleider.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur elektromechanica
  • Met voorkeur heb je reeds relevante ervaring opgebouwd in de HVAC-sector, maar door de opleiding op maat is dit geen vereiste
  • Je bent ambitieus en leergierig
  • Je bent een leider in hart en nieren
  • Je kan goed prioriteiten detecteren om vervolgens een goede oplossing voor te stellen en uit te voeren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com