Junior projectleider

AUG 01
Antwerpen Flex Bachelor
31.08.2019 100227065
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Met een opleiding op maat groei je naar een volwaardige projectleider. Je kan jezelf verwachten aan heel wat afwisseling, waarbij je met de verschillende aspecten van het project in aanraking komt. De engineering uitwerking, alsook de werfopvolging komt hierbij aan bod.

Je komt binnen het bedrijf specifiek op het project van de Oosterweelverbinding terecht. Jij krijgt hierbij de uitzonderlijke kans om als junior mee jouw stempel te drukken op dit project. Je komt daarbij in aanraking met verschillende technieken.

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie

·        Je bent ambitieus en leergierig. Met jouw geringe ervaring staat opleiding en begeleiding centraal.

·        Je zou op termijn graag naar een leidinggevende functie groeien. Je staat in het begin de projectleider bij, zodat je op stap voor stap zijn taken kan overnemen en uiteindelijk zelfstandig een project opneemt en coördineert.

·        Je durft initiatief te nemen en gaat op zoek naar strategische oplossingen

·        De combinatie van technieken spreekt jou sterk aan

·        Je hecht belang aan innovatieve oplossingen en uitdagende projecten! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job