Junior projectleider machinebouw

Geplaatst op 13 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als junior projectleider machinebouw ga je namelijk een afwisselend takenpakket uitoefenen van begin tot eind. Je werkt de engineering uit in samenwerking met de klant, waarbij je ook het volledige dossier klaarmaakt voor de productie. Aangezien prototype ook behandeld wordt binnen het bedrijf, ga je ook de prototypes gaan testen en instructies geven naar de productie hoe er tot een stabieler en efficiënter eindresultaat kan bekomen worden. Je gaat optimalisaties en verbeteringsvoorstellen gaan doorvoeren, niet enkel op vlak van productie, maar doorheen het volledig project.

Functie eisen

Als junior projectleider machinebouw:

  • beschik je over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie
  • heb je een sterke interesse naar het mechanische
  • Ervaring (voltijds of als studentenjob) met lasconstructies, lasrobots, plaatbewerking is zeker een pluspunt.
  • ben je op zoek naar een dynamische sfeer, waarbij je een afwisselend takenpakket en voldoende uitdaging krijgt
  • Directe communicatie met de klant schrikt jou niet af
  • ben je gebeten door techniek en combineert dit met een vlotte communicatiestijl, commerciële ingesteldheid en betrokkenheid tot de vloer

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als junior projectleider machinebouw, is een van de grootste spelers in de automobielindustrie. Dankzij hun innovatieve instelling, technische know-how en team van experten kan men steeds een optimale oplossing aan hun klant bieden.

Men biedt jou als junior projectleider machinebouw, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com