Junior projectleider machinebouw

Geplaatst op 13 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Je wordt opgeleid tot volwaardige projectleider! Het bedrijf leert jou ieder aspect van het project kennen en hoe je dit zelfstandig kan opnemen. Met een intensief opleidingsprogramma leer je om volledige productielijnen uit te tekenen, alsook de nodige berekeningen uit te voeren. Na jouw inwerkingsperiode ga je met de klant samenzitten en ook het conceptueel ontwerp uitwerken. Je bent verantwoordelijk over het hele project wat inhoudt: conceptueel ontwerp, uitwerking, opvolgen productie, coördinatie opstart en installatie bij de klant, alsook opvolging.

De project manager neemt jou onder zijn vleugels, maar je kan ook steeds hulp verwachten van jouw collega's. Vaak staan verschillende projectleiders over eenzelfde computerscherm gebogen om zo samen tot een oplossing te kunnen komen. Vrijdagmiddag wordt er traditioneel samen naar de frituur gegaan en bij goed weer wordt er ook vaak buiten gegeten.

Functie eisen

Jij hebt:

  • Een bachelor of master elektromechanica of ontwerp- en productietechnologie
  • Een passie voor ontwerp
  • Kennis van solidworks of Inventor. Er wordt sowieso een opleiding op maat voorzien!

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw. Specifiek richten zij zich op transportsystemen, voedingsmachines en complete lijnen, in combinatie met de bijhorende staalconstructies. Een directe, open en eerlijke communicatie heerst sterk binnen het bedrijf. Daarbij kan er sneller en kwalitatiever worden gewerkt. Er is een goede communicatie over de verschillende afdelingen heen. Je komt terecht in een familiebedrijf met de effectieve familiale sfeer! Kwaliteit, hoge standaarden, betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid worden hoog in het vaandel gedragen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com