Junior projectleider HVAC

JUL 05
Oost-Vlaanderen Flex Master / PHD
04.09.2019 100206850
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler op de markt. Zij behandelen steeds kwalitatieve en innovatieve projecten op vlak van HVAC, namelijk verwarming, koeling en ventilatie. Hun specialiteit ligt voornamelijk op nieuwbouw en renovatieprojecten voor gigantische villa's, kantoren en industriële gebouwen. Je komt terecht in een gedreven en dynamisch team. Ze vallen onder een grote groep, waardoor de nodige budgetten en structuur aanwezig is, maar ze ook de meer uitdagende projecten kunnen binnenhalen. Het bedrijf zelf is kleiner en familiaal, waardoor er een goede collegiale sfeer hangt. De project manager vindt het ook steeds belangrijk om de sollicitatiegesprekken zelf te houden, zodat hij weet welk vlees hij in de kuip heeft. Aan valse beloftes maken doet het bedrijf niet mee. Ze staan voor kwaliteit en leveren ook wat afgesproken is én meer! Nieuwe mensen binnen het bedrijf kunnen zich aan een goede interne opleiding op maat verwachten, maar er worden ook de middelen verschaft om externe opleidingen te volgen. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren kunnen de collega’s eens samenkomen! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

Over de functie

Als junior projectleider behandel je de volledige voorbereiding van het project en ben je ook aanwezig op de werf ter opvolging. Je krijgt daarbij een opleiding op maat, zodat je de kneepjes van het vak leert kennen. Zo kan jij ook stevig in jouw schoenen staan als je samen zit met het studiebureau en de bouwheer. Je gaat eerst leren wat er allemaal bij een project komt kijken. Dit doe je onder andere door lastenboeken uit te werken, bestellingen te plaatsen, werven te bezoeken en nodige werfopvolging. Je neemt ook actief deel aan de werfvergaderingen. 

Functie eisen

·        Allereerst ben jij ambitieus, leergierig en heb jij vooral heel veel goesting om jouw eerste job te starten!

·        Je studeert af in 2019 met een hoger technisch diploma elektromechanica / klimatisatie / energietechnologie / energiemanagement / elektrotechniek / bouw

·        Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen!

·        Je hebt een sterke interesse in HVAC en (hernieuwbare) energie

·        Je bent helemaal WHOOHOO en je kijkt ernaar uit om iedere dag met heel veel plezier naar jouw werk te vertrekken! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job