Junior calculator

AUG 12
Gent Flex Bachelor
11.09.2019 100198388
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij gedreven door cijfers en wil jij graag in een innovatief bedrijf tewerkgesteld worden? Dan ben jij de calculator waar wij naar op zoek zijn.

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een junior calculator om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie. Een sterke affiniteit met cijfers is een grote meerwaarde. Als calculator ben je continu bezig met cijfers en haal je echt jouw motivatie om berekeningen te maken.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen. 

Over de functie

Als calculator ben jij de persoon die alle berekeningen doet van verschillende projecten. Dit gaat over de projecten van de sporen tot projecten over hoeveel een flitspaal zal kosten. Jij berekent het materiaal dat nodig is, hoeveel tijd het nodig heeft om de installaties van flitspalen of elektromechanische borden te installeren. Jij bent ook de persoon die actief op zoek gaat naar de beste leverancier en/ of onderaannemer. Als calculator ben je telkens ook mee met de nieuwste trends in de sector. Als laatste onderdeel houd je ook alle berekeningen bij die je ooit gerealiseerd hebt voor een project. Je geeft telkens ook feedback aan jouw manager. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie

-    Je hebt affiniteit cijfers

-    Ervaring als calculator is een troef maar geen vereiste

-    Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-    Je bezit over administratieve skills

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job