Interne projectleider elektriciteit

Geplaatst op 14 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Interne projectleider elektriciteit sta jij in voor een goede voorbereiding van de werken. Je zal dus na een grondige interne opleiding instaat voor de voorbereiding van de nieuwe projecten. Hierbij ga je de bestekken en de plannen van het dossier gaan analyseren en (indien nodig) in overleg met de projectleider en de studiedienst het dossier gaan optimaliseren. Je bekijkt het benodigde materiaal, vraag bij de leveranciers naar offertes en plaatst bestellingen. Bij de overdracht van het dossier naar de externe projectleider zorg je dat onder andere de nodige materiaallijsten en technische fiches aanwezig zijn.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als interne projectleider elektriciteit:

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma in de elektriciteit of elektromechanica
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring
  • Je hebt een goede kennis van elektrische installaties
  • Je werkt nauwgezet en planmatig

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als interne projectleider elektriciteit, is een elektrisch installatiebedrijf (klasse 6) gespecialiseerd in de studie, uitvoering en opvolging van alle elektriciteitswerken. Met hun jarenlange ervaring is men tot op vandaag uitgegroeid tot een bloeiend familiaal bedrijf. En hierbij kiezen ze steeds voor een persoonlijke aanpak.

Men biedt jou als interne projectleider elektriciteit, naast een competitief salarispakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en veelzijdige functie. Je komt terecht in een stabiel groeiend bedrijf waar je op ondersteuning kan rekenen van jouw toekomstige collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com