Internationale werfleider hernieuwbare energie

MEI 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100200880
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een bekende speler op de markt op vlak van HVAC en hernieuwbare energie. Voor hun afdeling hernieuwbare energie is het bedrijf momenteel op zoek naar een werfleider. Het bedrijf verzorgt uitzonderlijke en uitdagende projecten op vlak hernieuwbare energie. Daardoor zijn ze momenteel nog sterk internationaal georiënteerd! Er wordt wel rekening gehouden met de work-life balans. Ze gaan steeds een lange termijn relatie aan, waarbij je een opleiding en begeleiding op maat krijgt van de werfleiders, projectleiders, project managers en een volledig engineering team. Ze werken zowel met een vast team van eigen techniekers als onderaannemers. Van jouw eigen team kan je dus ook de nodige ondersteuning verwachten. Jij gaat het project van A tot Z gaan behandelen, maar het bedrijf doet dit sowieso ook. Ze behandelen het project van ontwerp, engineering, aankoop, installatie tot onderhoud. Ze staan voor kwaliteit en gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing!

What’s in it for you?

·      Een takkenpakket op maat, met de nodige ondersteuning van het bedrijf en jouw team

·      Internationaal reizen

·      Steentje bijdragen aan een groener klimaat

·      Bij uitdagende en uitzonderlijke projecten betrokken zijn

·      Projecten van A tot Z

·      Jaarlijkse evaluatiegesprekken

·      Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met ADV, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, buitenlandse vergoedingen en een wagen

·      Een vast contract van onbepaalde duur

Over de functie

Als werfleider hernieuwbare energie krijg je uitdagendere projecten en een groter takkenpakket als gewoonlijk. Je bent namelijk internationaal actief en draagt de verantwoordelijkheid over jouw project. Daarbij sta je in voor de praktische en technische organisatie. Je bereidt dit project voor, stelt de planning op en werkt de projecten ter plaatse verder uit, waarbij je ook de aansturing van jouw team op jou neemt. Je gaat het project dus letterlijk van A tot Z behandelen, namelijk de technische uitwerking, voorbereiding, werfopvolging en -aansturing. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt ondersteund door ervaren projectleiders, werfleiders en projectmanagers, maar ook door een volledig engineering team en jouw eigen team van techniekers. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica met voorkeur aangevuld met reeds een eerste ervaring in de HVAC-sector. De ervaring kan uitlopend van technieker tot calculator of projectleider zijn. Deze functie combineert namelijk de engineering en werfopvolging en -aansturing.

·      Jij bent dus idealiter een projectingenieur met een sterke hands-on mentaliteit of een werfleider die getriggerd is door de engineering uitwerking!

·      Je bent een initiatiefnemer, durft knopen door te hakken en de leiding op jou te nemen!

·      Je hebt een sterke passie en interesse in hernieuwbare energie

·      Internationaal reizen is een pluspunt voor jou! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job