International Service Engineer

Geplaatst op 28 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een opleidingsfase krijg je de verantwoordelijkheid de producten te testen, het onderhoud en de eventuele reparaties en de training van de klant omtrent het leren opereren en onderhouden van het product. Deze taken vinden steeds plaats op de site van de klant, dit kan wereldwijd zijn. De producten focussen zich op automatisatie en machinebouw in diverse sectoren.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor, bij voorkeur in elektronica
  • Je hebt oog voor kwaliteit, je bent leergierig en je kan zelfstandig werken
  • Je bent bereid tot buitenlands reizen en lange periodes in het buitenland te verblijven

Over het bedrijf

Onze klant uit West-Vlaanderen is internationaal actief in de machinebouw. Hun specialiteit ligt in verpakkingen en automatisatie. Ze zetten sterk in op kwaliteit en efficiëntie en stellen dit voorop bij hun werking. Daarnaast hechten ze ook veel belang aan veiligheid op de werkvloer. Hun klanten bevinden zich wereldwijd waardoor je als service engineer bij dit bedrijf, veel in het buitenland zal doorbrengen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com