Ingenieur machinebouw

Geplaatst op 27 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur bij deze klant zijn we op zoek naar een hands-on ingenieur die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken en mee te werken op de werven. Je begint bij deze klant als tekenaar en werkt je stelselmatig op naar een functie met meer verantwoordelijkheden en meer taken.

Functie eisen

  • Bachelor mechanisch ontwerp of elektromechanica
  • Hands-on mentaliteit en praktisch inzicht
  • Interesse in machinebouw

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de machinebouw en mechatronica. Ze leveren heel uiteenlopende projecten en bieden steeds een service van A tot Z. Ze vertrekken vanuit drie kernwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Op die manier leveren ze voor de klant steeds een kwaliteitsproduct dat volledig aan hun eisen voldoet. Daarnaast bieden ze een verticale werksfeer met korte communicatielijnen en een goed sfeer tussen de collega's onderling!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com