Ingenieur Elektrotechniek/energie

Geplaatst op 22 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je maakt het design van industriële zonnepanelen en batterijsystemen voor zowel binnenland als buitenland. Hier komen ook de werfbezoeken bij in zowel binnenland als buitenland. Daarnaast ontwikkel je ook nieuwe producten, maak je de elektrische schema's, schrijf je subsidiedossiers...

Functie eisen

  • Burgerlijk/industrieel energie/elektrotechniek
  • Kennis van AutoCAD/PLC/elektrische schema's
  • Communicatief sterk

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam binnen de sector van de industriële zonnepanelen en batterijsystemen. Ze begeleiden klanten in het gehele proces, van offerte tot installatie voorzien zij elke stap van het proces. Ze zijn een snelgroeiend bedrijf die doordrongen zijn van groene energie. Ze bieden jou een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com