Industrialisation Project Engineer

Geplaatst op 14 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

In deze functie ben je het spilfiguur tussen de productieafdeling en de R&D afdeling. Je belangrijkste verantwoordelijkheid zal erin bestaan de doorstroom van productontwikkelingen van R&D naar productie vlot te laten verlopen. Deze ontwikkelingen kunnen zowel nieuwe als wijzigingen in bestaande producten bedragen. Hiervoor werk je samen met R&D, logistieke diensten, onderaannemers, QA,...

Aangezien de functie binnen dit bedrijf in het leven is geroepen omwille van groei van het bedrijf, is er veel ruimte voor een eigen invulling van de functie.

Functie eisen

  • Bij voorkeur een master of bachelor in mechanica, productdesign of een andere technische richting
  • Je bent een teamplayer met goede sociale skills
  • Ervaring in SolidWorks an Solidworks Enterprise PDM is een plus

Over het bedrijf

Dit bedrijf zet sterk in op toepassingen die mensenlevens redden en dit doen ze via hoogtechnologische camera's. Zo maken ze onder andere de slimme camerasystemen voor verkeerstoepassingen maar ook in de branddetectie, defensie, veiligheid... Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze technologieën op wereldvlak. Heb je een sterke interesse in technologie en wil je een impact hebben op de directe veiligheid van mensen? Solliciteer dan zeker!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com